Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s Cookies.
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Dáreček pro miminko

Narodilo se do vaší rodiny anebo vaším přátelům miminko a rádi byste jeho rodiče potěšili něčím roztomilým nebo praktickým? Nahlédněte do naší nabídky dětských body s nápisy a originální grafikou nebo si vyberte mezi tištěnými prodkty jako jsou třeba milníkové kartičky nebo tabulky o narození.

Dáreček pro miminko  Počet produktů: 95

Podkategorie

  • Detské body s vlastným...

    Detské body s vlastným nápisom

    Hľadáte originálny darček pre bábätko alebo menšie dieťa?

    U nás ste na správnej adrese. Nechajte si zhotoviť originálny kúsok oblečenia, a vložte na detské bodynka váš vlastný text. 

    Čo by to tak mohlo byť?

    Napríklad jeho obľúbené slovo alebo vetný výraz, ktorý je pre malé deti tak typický. Hovorí jázvor miesto zázvor? Alebo húbim ťa miesto ľúbim ťa? Tak to nechajte zvečniť na jeho bodynku. Je to síce malá radosť ale stojí to za to. :) A môžte si byť istý, že takéto detské bodynko bude jediné svojho druhu presne ako vaše dieťatko.

  • Potlač na detské body

    Potlač na detské body

    Originálny darček v podobe originálne potlačeného bodyčka? Prečo nie. Či už je to obrázok, ktorý sa vám páči, alebo rozprávková postavička, ktorá vám pripomína vášho drobčeka, alebo hviezdičky, macík, ratolesť, prosto hocičo, v čom si myslíte, že by váš drobček bol na spapanie, my vám s tým pomôžeme.

    Vytlačíme vám na body aj motýlika či kravatu :) Alebo čertíka, ktorý sa chce dostať von. Alebo naopak anjelské krídla, či orchester. Fantázii sa medze nekladú.

na stránku
Zobrazeno 91 – 95 z 95 položek